Steun hen

Steun hen

Bezoeker met een chronische ziekte, naastbestaande, nabestaande,  als vrijwilliger, of wie weet zelfs als sponsor. Weet je bent altijd welkom, gewoon zoals je bent.

Contacteer ons

De Kolibrie door de ogen van Nele

Een plaats van belang, groei, herstel én expressie: dat biedt de Kolibrie haar. Ge moet regelmatig goed kunnen uitbrullen, uw verdriet eraf janken, met een pot gooien of tegen een bal sjotten: het moet erúít. Bij de Kolibrie binnenkomen en eens kunnen babbelen. Echt met een lach en een traan. In het begin, voor ze de Kolibrie ooit bezocht, was ze sceptisch. Ze had al eens een steungroep gehad, van alleen maar kankerpatiënten. Ze is de enige die nog leeft. Zo’n pijn en verlies wou ze niet meer. Toen ze hoorde dat de Kolibrie voor álle chronisch zieken een veilige haven en een warme zetel aanbiedt, stapte ze binnen. En daar is ze gelukkig om.   Lees meer

De kolibrie staat symbool voor veerkracht en aanpassingsvermogen.

De kolibrie leert ons om een blik op het verleden te werpen, maar er niet te blijven hangen. Het leert ons flexibel te zijn en in beweging te blijven met aandacht voor het Hier en Nu en een blik op de toekomst.

Ook inloophuis “De Kolibrie” kijkt naar de toekomst en wil zichzelf in leven houden. Het inloophuis wordt niet gesubsidieerd, daarom maakt elke steun, in welke vorm en hoe klein dan ook, maakt een wereld van verschil. 

Loutere financiële steun is niet evident, maar heel hard welkom.

Giften in natura zoals koffie, thee, fruit, koekjes worden zeer gesmaakt door onze bezoekers.
Meer informatie hierrond vind je op onze site.

We geloven in sociaal voelende mensen die als vrijwilliger samen met ons van de Kolibrie een warm huis willen maken voor onze bezoekers. 
Wil je mensen (ont)moeten in alle betekenissen van het woord, dan ben je van harte welkom.
Help je liever achter de schermen, ook daarmee kan je ons een groot plezier doen.

Als inloophuis willen we onze bezoekers ondersteunen bij het vinden van hun eigen veerkracht.

We willen hen niet afhankelijk maken van ons, maar vleugels geven zodat ze als een kolibrie in alle richtingen kunnen vliegen. Wij vinden het dan ook belangrijk om samen te werken met lokale zorg- en dienstverleners. Er zijn heel wat mogelijkheden om uw diensten (vrijwillig) aan te bieden in ons inloophuis en op die manier jouw aanbod meer bekendheid te geven. 

Contacteer ons

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontdek Meer

In de kijker

Ontdek Meer

Positieve gezondheid

Ontdek Meer

contact

Hoe kunnen we u helpen?

Kunnen we iets voor je betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

CONTACTEER ONS