Nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe verbindingen

Beste vrienden van Inloophuis de Kolibrie

We zijn ontzettend verheugd om het nieuwe jaar in te luiden met een frisse wind die door onze onlinecommunicatie waait! Als organisatie streven we ernaar beter aan te sluiten bij jullie behoeften en de verbondenheid te versterken.

Wat verandert er? We introduceren met trots een geĆ¼pdatet benadering van onze online aanwezigheid, met speciale aandacht voor gerichte informatie die voor jou van belang is. We zullen onze content verdelen over verschillende pagina’s.

Waarom deze veranderingen? We willen beter inspelen op jullie behoeften. Ons doel is om mensen met een chronische ziekte te helpen hun situatie te accepteren en hun ziekte een plek te geven in hun dagelijks leven. Met onze nieuwe communicatiestrategie streven we ernaar onze boodschap effectiever te verspreiden en een grotere impact te maken.

Onze facebookpagina’s

šŸ  Inloophuis de Kolibrie:

Onze algemene facebookpagina is je go-to bron voor alles wat met De Kolibrie te maken heeft. Van algemene informatie over onze missie en diensten, over updates over evenementen en activiteiten, tot inspirerende verhalen van onze bezoekers en vrijwilligers, tot algemene tips en blogs over onderwerpen die voor iedereen die geconfronteerd wordt met een chronische ziekte – of het nu is als patiĆ«nt, naaste, mantelzorger of nabestaande - van pas kunnen komen.

šŸŖ„Gezondheidstips van de Kolibrie: Specifieke gezondheidsinzichten, tips en adviezen rond chronische uitdagingen zoals diabetes, dementie, chemotherapie, etc.

šŸ«¶Positief Gezond met de Kolibrie: Hier draait alles om het bevorderen van een positieve kijk op gezondheid en welzijn. Verwacht inspirerende verhalen, motiverende berichten en empowerment. Ook maken we je in deze facebookpagina wegwijs in positieve gezondheid, een kijk op gezondheid die aan de basis ligt van onze werking.

Onze facebookgroepen:

šŸ¤De Kolibrie online community: deze besloten facebookgroep is opgestart tijdens de coronaperiode als alternatief voor het verbod op face-to-face contact. Waar het oorspronkelijk de bedoeling was om enkel personen toe te laten die fysiek ook de Kolibrie bezochten/bezocht hebben, worden we overstelpt met vragen tot lidmaatschap van personen die onze algemene facebookpagina bezoeken of uitgenodigd worden door leden.

šŸŖ¶De Kolibrie veerkrachtig: deze besloten facebookgroep wordt specifiek gecreĆ«erd voor mensen die fysiek naar het inloophuis komen of die ingeschreven zijn op een van onze onlineprogramma’s. Het bevat een schat aan informatie en ondersteuning, en een gemeenschap waar je deel van kunt zijn. We delen er blogs, verhalen, methodieken en tools die je praktisch kunt gebruiken in je dagelijkse leven. Klinkt goed, toch? En het wordt nog beter. 'De Kolibrie Veerkrachtig' is een privĆ©groep, wat betekent dat alleen leden de inhoud kunnen zien. Dat betekent dat je in een veilige en ondersteunende omgeving met gelijkgestemden kunt delen en leren. Hoe geweldig is dat? We zullen deze groep actief monitoren. Als je gedurende een jaar geen gebruik hebt gemaakt van de diensten van De Kolibrie, kun je helaas niet meer lid blijven van deze groep.

Natuurlijk is er naast deze kanalen ook nog onze website www.dekolibrie.be, een bron van heel wat informatie. En kan je je inschrijven op onze online ondersteunende programma's. Meer informatie kan je via mail krijgen.

Zoals de kolibrie, die met zijn unieke talenten en sterke doorzettingsvermogen in alle richtingen kan vliegen, willen we ook de veerkracht en flexibiliteit van onze organisatie laten zien. We nodigen je dus uit om ons te volgen op deze nieuwe wegen en samen met ons het avontuur aan te gaan. Laten we samen het nieuwe jaar invliegen en de kracht vinden om door te gaan, te veranderen en te groeien.

Wil je meer weten? Aarzel dan niet om ons te contacteren via:

Inloophuis De Kolibrie

Markt 25, 3990 Peer

Belgiƫ

Telefoon: +32 (0)11 61 03 05

E-mail: info@dekolibrie.be

Laat het nieuwe jaar je vleugels geven om zo, net als de kolibrie, met veerkracht en doorzettingsvermogen je weg vinden. Hierbij wensen we je een gelukkig en gezond nieuw jaar toe.

Contact | De Kolibrie

Contact | De Kolibrie

Contacteer ons Inloophuis De Kolibrie

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontdek Meer

In de kijker

Ontdek Meer

Positieve gezondheid

Ontdek Meer

contact

Hoe kunnen we u helpen?

Kunnen we iets voor je betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

CONTACTEER ONS