2024, een jaar vol kracht en moed


Hallo allemaal! Vanuit het diepste van ons hart bij De Kolibrie, willen we iedereen die geconfronteerd wordt met een chronische uitdaging - als patiΓ«nt of als naaste - een gezond en hoopvol nieuwjaar wensen! 🎊πŸ₯‚

We kennen de uitdagingen en worstelingen die met chronische gezondheidsproblemen gepaard gaan, en we willen jullie laten weten dat je hierin niet alleen bent. Wees als de kolibrie, klein maar veerkrachtig, uniek en krachtig πŸ¦πŸ’–.

De start van een nieuw jaar is een tijd van vernieuwing, van nieuwe kansen en van hoop. Het is ook een tijd om te herinneren dat, ondanks de uitdagingen die het leven op ons pad werpt, we nog steeds altijd de mogelijkheid hebben om een verschil te maken in ons eigen leven en dat van anderen. Ook als we weten dat ons leven wellicht dit jaar een einde kent.

We staan klaar om je hoogte- en dieptepunten met je te delen, en om je te helpen de kracht te vinden om het leven te leiden dat jij verdient. Dus, ongeacht de uitdagingen die het komende jaar brengt, onthoud dat wij er voor je zijn. Onze deuren staan altijd open. Laat ons je helpen de weg te vinden naar het accepteren en een plaats geven aan je ziekte in je dagelijks leven.

Vanuit Inloophuis De Kolibrie wensen we je een warm, hoopvol en veerkrachtig nieuwjaar toe! 2024, we zijn er klaar voor. Mag het een jaar zijn waarin we allemaal, net als de kolibrie, onze eigen unieke manier vinden om te vliegen πŸ•Š️.

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontdek Meer

In de kijker

Ontdek Meer

Positieve gezondheid

Ontdek Meer

contact

Hoe kunnen we u helpen?

Kunnen we iets voor je betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

CONTACTEER ONS