Kerst in de Kolibrie


Het einde van 2023 is in zicht en daarmee ook de maand december, traditioneel een maand waar iedereen snakt naar warmte, sfeer en gezelligheid. 
Wat zou je ervan denken mocht je deze warme sfeer kunnen ervaren en tegelijk een goed doel zou kunnen steunen? Het kan! Kom naar de Kolibrie en snuif onze warme kerstsfeer op.Naast de warme gezelligheid, het luisterend oor en een heerlijk kopje koffie of thee kan je vanaf 1 december snuisteren in ons winkeltje. Je vindt er handgemaakte decoratie, sjaals, geurzakjes... maar ook ambachtelijke lekkernijen... en wat er nog mooier is? Je vindt het zonder twijfel dat geschikt cadeautje voor je dierbare voor een zeer democratische prijs, je hebt een heerlijke kerstbeleving in ons schitterend decor en je steunt het goede doel!.

Op 16 en 17 december openen we ook in het weekend de deuren voor onze kerstmarkt. De bezoekers van vorig jaar herinneren zich ongetwijfeld onze heerlijke verwenkoffie en andere lekkere dranken. Ook dit jaar kunnen jullie hier ten volle van genieten! Aarzel dus niet en spring binnen. Er is ruime parkeergelegenheid voor tijdens je bezoek.

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontdek Meer

In de kijker

Ontdek Meer

Positieve gezondheid

Ontdek Meer

contact

Hoe kunnen we u helpen?

Kunnen we iets voor je betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

CONTACTEER ONS