De Roze Rebel


Boekverkoop "De Roze Rebel"

Hallo allemaal! De laatste maanden hebben we samen met Luc Schrijvers gewerkt aan een ongelooflijk boek. En dit willen we met jullie delen. Het is immers een fantastisch eindejaarscadeau! "De Roze Rebel" is meer dan een boek, het is een levensverhaal dat je hart zal raken en je misschien zelfs een traan zal laten plengen.💗

De Roze Rebel - een verhaal van hoop en moed

Ben jij ook zo gefascineerd door verhalen van mensen die tegen alle verwachtingen in overleven en ondanks de vele obstakels op hun pad, toch hun ware zelf vinden? Dan is "Boekverkoop de Roze Rebel" het lezen zeker waard!

De Roze Rebel, als metafoor voor eigenheid en moed, brengt een verhaal dat ons herinnert aan de kracht en vastberadenheid die bij ons allen aanwezig is. Net als onze geliefde kolibrie, die zelfs de langste reizen aandurft, inspireert dit boek ons om veerkrachtig te blijven ondanks de uitdagingen die het leven op ons pad werpt.

Ondersteun De Kolibrie met de aankoop van dit prachtige boek!

Door dit boek te kopen, steun je niet alleen de moedige strijd van de hoofdpersoon, maar ook De Kolibrie.

Bij ons, De Kolibrie, streven we ernaar om mensen te helpen de ziekte te accepteren en een plek te geven in hun dagelijks leven.

Dit boek is te koop voor €14.99, en kan worden opgehaald in het inloophuis of worden bezorgd tegen betaling van de verzendkosten. Neem contact met ons op via info@dekolibrie.be voor meer informatie en aankoop.

Jouw steun helpt ons om onze diensten voort te zetten! Onze lotgenotengroepen, workshops en informatieve ondersteuning zijn allemaal mogelijk dankzij de steun van mensen zoals jij.

Het verhaal van de Roze Rebel is het verhaal van ons allemaal. Het is een verhaal van doorzettingsvermogen, acceptatie en liefde. En wie kan er niet een beetje meer daarvan gebruiken in zijn leven?

Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en haal vandaag nog je exemplaar van "De Roze Rebel" in huis. Want zoals de oude spreuk luidt: "Vele kleine mensen, in kleine plaatsen, die kleine dingen doen, kunnen het gezicht van de wereld veranderen".

Heb je nog vragen of wil je gewoon een praatje maken? We zijn hier voor jou. Neem gerust contact met ons op via info@inloophuisdekolibrie.be of bel ons op +32(0)11 61 03 05.

Bij Inloophuis De Kolibrie draait alles om verbinding, liefde en steun. Kom bij onze familie horen en help ons het verschil te maken!💕

Het team van De Kolibrie

Contactgegevens

Inloophuis De Kolibrie

Markt 25, 3990 Peer

België

Telefoon: +32 (0)11 61 03 05

Contact | De Kolibrie

Contact | De Kolibrie

Contacteer ons Inloophuis De Kolibrie

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontdek Meer

In de kijker

Ontdek Meer

Positieve gezondheid

Ontdek Meer

contact

Hoe kunnen we u helpen?

Kunnen we iets voor je betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

CONTACTEER ONS