We gaan er even tussen uit van 17 juli tot en met 4 augustus


Hé daar, beste bezoekers! Ria van De Kolibrie hier.  We gaan er even tussenuit! Van 17 juli tot en met 4 augustus zijn we gesloten.

Ja, je leest het goed.  We sluiten dit jaar langer dan gewoonlijk.
Onze vrijwilligers geven dag na dag het beste van zichzelf. Daarom hebben ze een welverdiende pauze verdiend om tijd voor zichzelf te nemen. Het is tijd dat ze even op adem te komen en nieuwe energie op doen voor de toekomst voor na de welverdiende pauze.

Waar gaan we naartoe?

Nu vraag je je waarschijnlijk af waar we naartoe gaan. Wel, we hebben allemaal verschillende plannen. Sommigen van ons gaan lekker luieren op het strand, anderen gaan op avontuurlijke reizen of brengen tijd door met hun dierbaren. Het belangrijkste is dat we allemaal iets kiezen waar we van kunnen genieten en waar we van opfleuren.

Wat betekent dit voor jou?

Natuurlijk begrijpen we dat je ons gaat missen tijdens onze afwezigheid. Maar maak je geen zorgen, we zullen snel weer terug zijn en we blijven via mail, info@dekolibrie.be, bereikbaar voor ondersteuning en hulp. Ons inloophuis opent opnieuw zijn deuren op 7 augustus en dan zullen we klaar staan om je met open armen te ontvangen.

In de tussentijd moedigen we je aan om eens rond te kijken op site. Hier vind je meer informatie over ons. Wist je trouwens dat je bij ons ook terecht kan voor online ondersteuningsprogramma's. Bij interesse kan je ons steeds een mailtje sturen.

Zorg ook voor jullie zelf!

Terwijl wij genieten van onze welverdiende pauze, hopen we dat ook jij de tijd neemt om tot ontspanning en rust te komen. Het is immers noodzakelijk om af en toe de batterijen op te laden op de manier die het best voor je werkt.

We'll be back!

Maak je geen zorgen, we zullen niet lang weg zijn. We gaan er even tussenuit om op te laden, maar we zijn vastbesloten om terug te komen met nog meer energie en toewijding om je te ondersteunen in jouw reis.

Tot snel, beste bezoekers! We gaan er even tussen uit, maar we zullen snel weer terug zijn om je te verwelkomen in De Kolibrie.

We gaan er even tussen uit! We gaan er even tussen uit! We gaan er even tussen uit!

Contact | De Kolibrie

Contact | De Kolibrie

Contacteer ons Inloophuis De Kolibrie

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontdek Meer

In de kijker

Ontdek Meer

Positieve gezondheid

Ontdek Meer

contact

Hoe kunnen we u helpen?

Kunnen we iets voor je betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

CONTACTEER ONS