NIEUW: CREA-ATELIERS


Het is niet altijd gemakkelijk om je gevoelens en gedachten om te zetten in woorden. Creatieve expressie kan hierbij een hulp zijn. Je kan aan de slag met wat je voelt zonder daar taal aan te moeten geven, of beter gezegd net door er een andere taal aan te geven.Onderzoek toont aan dat crea-ateliers heel wat voordelen met zich meebrengen: niet alleen kan je er sociaal contact onderhouden, ook is het een laagdrempelige instap om informatie over je uitdagingen in te winnen en je kan heel wat tot uiting brengen zonder woorden.

Ons inloophuis trekt in 2023 dan ook volop de kaart van creatieve expressie. We steken onze wekelijkse creasessie in een totaal nieuw jasje.
Wekelijks kan u er vanaf 7 februari meerdere dagen terecht. Je leert er kennis maken met diverse creatieve werkvormen. Je kan een creatief project uitwerken en daar je ziel in brengen. Mieke Haels, een creatieve duizendpoot, gaat deze ateliers begeleiden. Op vraag van bezoekers kiezen ervoor om de ene week de ateliers in de voormiddag plaats te laten vinden en de andere week in de namiddag. 

De oneven weken kan u bij ons terecht op dinsdag, woensdag en donderdag van 14.00 tot 17.00 uur.
De even weken kan u bij ons terecht op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Denk je van is dit iets voor mij? Kom alvast een kijkje nemen en test het eens uit.
Denk je wat gaat me dit allemaal kosten? Naar trouwe gewoonte zorgen we ervoor dat de kosten zeer laag zijn. Vaak wordt gewerkt met recyclagemateriaal en enkel de materialen die we zelf dienen aan te kopen worden doorgerekend.

Wordt je geconfronteerd met een chronische ziekte en lijkt het je wat om creatief aan de slag te gaan met de ganse wirwar van emoties waarmee je geconfronteerd wordt? Aarzel niet en kom alvast kennismaken.

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontdek Meer

In de kijker

Ontdek Meer

Positieve gezondheid

Ontdek Meer

contact

Hoe kunnen we u helpen?

Kunnen we iets voor je betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

CONTACTEER ONS