De Kolibrie in vogelvlucht

Na jaren voorbereiding spreidde De Kolibrie in februari 2016 voor de eerste keer voluit haar vleugels uit en opende het inloophuis haar deuren.  Ondertussen doorkruiste ze al heel wat keer de hemel. De reis was een aaneenschakeling van mooie en minder mooie momenten.

Op 18 juni 2022 staan we stil bij de betekenis van de Kolibrie en houden we een eerbetoon  voor alle krachtige mensen die de voorbije jaren in de Kolibrie langs kwamen. Stuk voor stuk mensen met een uitdaging op hun pad waar ze niet om gevraagd hebben. Maar ook…. stuk voor stuk mensen die ons laten zien wat veerkracht is. Mensen die ondanks negativiteit en soms zelfs nakende eindigheid boodschappen brengen waar we stil van worden.

We willen niet alleen een blik op het verleden werpen. Als een Kolibrie willen we wendbaar zijn en ook kijken naar onze toekomst. Eén ding hebben we alvast geleerd de voorbije jaren: we moeten de handen in elkaar slaan om het voortbestaan van De Kolibrie te blijven garanderen.  Keer op keer merken we immers dat we van betekenis zijn voor mensen en hun omgeving. Dat willen we blijven doen… telkens weer opnieuw. Hiervoor hebben we de steun van velen nodig. 

Dit terugkijken en vooruitblikken doen we met een academische zitting in het Poorthuis van Peer die tevens het startschot wordt van een reizende tentoonstelling. Het belooft een unieke gebeurtenis te worden met een aantal sprekers, onze Kolibrie-Singers en een verrassingsoptreden.

 

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontdek Meer

In de kijker

Ontdek Meer

Positieve gezondheid

Ontdek Meer

contact

Hoe kunnen we u helpen?

Kunnen we iets voor je betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

CONTACTEER ONS