Pasen, een tijd van veerkracht en hoop


Een seizoen van vernieuwing: Pasen bij de Kolibrie

Pasen staat in veel culturen symbool voor een nieuw begin en lente-ontwaking. 

Bij De Kolibrie zien we Pasen niet zozeer als een religieus feest, maar als een universeel moment van bezinning en verbinding. Het is de perfecte gelegenheid om samen te komen, ervaringen te delen, en de kracht van gemeenschap te voelen. Maar hoe creĆ«ren we die verbinding in een tijd die nogal uitdagend kan zijn voor mensen met een chronische ziekte en hun naasten?

Met Pasen in het vooruitzicht nodigen we iedereen uit om te deelnemen aan onze speciale activiteiten. Van onze CREA-ATELIERS tot de lotgenotengroepen, we zetten de deuren wagenwijd open voor iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning of gewoon een praatje wil maken. Het draait allemaal om het cultiveren van hoop en veerkracht, net zoals de natuur zich opnieuw ontplooit in het voorjaar.

Onze diensten zijn speciaal aangepast aan de behoeften van onze bezoekers. Bijvoorbeeld, de Voorafgaande Zorgplanning en gespreksgroepen rond het levenseinde bieden zowel praktische als emotionele steun in deze intense levensfasen. En in de tijd van Pasen, een symbolisch moment voor vernieuwing, is het essentieel om die steun te versterken.

De lente en Pasen herinneren ons eraan dat na de donkerste winternachten, het licht en de warmte altijd terugkeren. In het inloophuis De Kolibrie vertegenwoordigt Pasen een kans om onze eigen innerlijke kracht te herontdekken en te gebruiken om met verandering om te gaan.

We nodigen je uit om deze paastijd bij ons door te brengen, om deel te zijn van een gemeenschap die versterkt wordt door gedeelde ervaringen en onwankelbare steun. Wil je meer weten of deel uitmaken van onze activiteiten tijdens de paasperiode? Neem dan gerust contact op via telefoon op +32 (0)11 61 03 05 of e-mail naar info@inloophuisdekolibrie.be.

Kom langs bij De Kolibrie op Markt 25 in Peer en voel de warmte van een nieuwe lente. Laat ons samen het seizoen van vernieuwing vieren!

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontdek Meer

In de kijker

Ontdek Meer

Positieve gezondheid

Ontdek Meer

contact

Hoe kunnen we u helpen?

Kunnen we iets voor je betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

CONTACTEER ONS