Kersthappening in de Kolibrie


Wellicht weet je het al. Op 16 en 17 december is het opnieuw kersthappening in de Kolibrie. Niet alleen "the place to be" om gezelligheid en sfeer op te snuiven maar ook het uitgelezen ogenblik om mensen met een langdurige ziekte een hart onder de riem te steken.

Als inloophuis ondersteunen we mensen die geconfronteerd worden met een langdurige ziekte, of uitdaging zoals wij dat liever noemen. Een uitdaging die het leven pittiger maakt en zorgt dat je wel een duwtje in de rug kan gebruiken. Of dit nu is als betrokkene zelf, mantelzorger of nabestaande, op zich maakt dit niet uit. De uitdaging is een metgezel op je pad en zorgt voor onverwachte wendingen in het leven. En dan... dan kan een luisterend oor, een lotgenotencontact, een middagje lachen, een activiteit... deugd doen. Het zorgt ervoor dat je beseft dat je er niet alleen voor staat... en dat is wat de Kolibrie dag na dag biedt al bijna 8 jaar lang. Wekelijks wordt er ongeveer 100 keer een voet over de drempel gezet. 100 keer dat mensen samenkomen om er te zijn voor elkaar, om in verbinding te treden, om ervaringen te delen, om te luisteren, samen te lachen en ook soms samen te huilen...

De Kolibrie is een zuiver vrijwilligersorganisatie die niet kan rekenen op subsidies. We zijn dus afhankelijk van giften en de acties die we doen. En in dit plaatje past onze kershappening. Je bent er welkom voor een lekker drankje en/of hapje, je kan er ambachtelijke en handgemaakte geschenkjes op de kop tikken en vooral mee genieten van een warme sfeer waar iedereen zichzelf mag en kan zijn.

Steunen jullie ons ook? Wees welkom op 16 en 17 december van 13.00 tot 20.00 in de Kolibrie

Contact | De Kolibrie

Contact | De Kolibrie

Contacteer ons Inloophuis De Kolibrie

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontdek Meer

In de kijker

Ontdek Meer

Positieve gezondheid

Ontdek Meer

contact

Hoe kunnen we u helpen?

Kunnen we iets voor je betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

CONTACTEER ONS